در سال ۱۸۲۸ انجمن هیدرولیک بوفالو در منطقه صنعتی و مرکز تولید صنایع نساجی با استفاده از ایجاد کانال هیدرولیک و نیروی آب به رهبری دکتر جانسون در شهر بوفالوی نیویورک تاسیس شد .
در سال ۱۸۳۳ کارگران معدن در کوه Harz با استفاده از میله های عمودی رفت و برگشت به عمق ۶۰ متری را تجربه کردند . پس از چندین تجربه دیگر سرانجام در سال ۱۸۴۶ اولین آسانسور هیدرولیک با فشار آب توسط سرویلیام آرمسترانگ ساخته شد .
آسانسورهای هیدورلیک در ساختمانهای بدون امکان احداث موتورخانه و ساختمان های کم ارتفاع (در ایران ۱۸ متر و با سرعت ۷۵/۰ متر بر ثانیه و در آمریکا تا ۳۰ متر و با سرعت ۱ متر بر ثانیه ) یکی از انتخاب های ایده آل است .
اگر شما نیز آسانسوری میخواهید که با کم ترین صدا ،بدون هیچ گونه لرزش در ساختمان و ۵۰ درصد مصرف انرژی کم تر نسبت به آسانسورهای معمولی با نرمیت فوق العاده برای شما کار کند ،هیدرولیک بهترین انتخاب می باشد .
امروزه از آسانسورهای هیدرولیک در دو صورت جک از پایین برای توقف های کمتر و جک از بغل برای تعداد توقف های بالاتر استفاده می شود .
آسانسورهایی که حرکت در آنها به واسطه فشار روغن اعمال شونده به شفت جک انجام می شود .
*حرکت فوق العاده نرم و روان
*عدم نیاز به موتورخانه
*استارت و استوپ بدون ضربه حتی بدون نیاز به سیستم درایو
*هزینه آهنکشی کمتر نسبت به آسانسورهای کششی (معمولی )
*صدای بسیار کم و عدم احساس حرکت آسانسور در ساختمان
*عدم ارزش در هنگام حرکت به دلیل توزیع وزن کابین به سمت زمین نه بر روی ساختمان
*۵۰ درصد صرفه جویی در مصرف برق
پاوریونیت تولید کننده نیروی محرکه و ایجاد کننده فشار بر روغن برای حرکت جک می باشد .
اجزای پاوریونیت ها عبارتند از :
پکینگ ،سیلندر ،شفت ، ریچر ولو
کار کاراسلینگ فریم نگهدارنده کابین است . کاراسلینگ های صنعتی از پیش آماده ،در ابعاد استاندارد دهانه ریل ۶۰،۷۰،۸۰،۹۰،۱۱۰،و در مدل های یکطرفه ، دو طرفه و پیتلس ، موجود می باشند .
این کاراسلینگ ها مجموعه ی کامل پاراشوت ، ستون زیر جک ، رولر،کفشک و قلاب سربکسل های مخصوص ، فلکه هرزگرد ، نگهدارنده جک ، براکت های اتصال جک ،صفحه شابلون و ... را دربردارند .
رابط تبدیل کننده نیروی هیدرولیک (سیال روغن ) به نیروی مکانیکی است .
اجزای جک هیدرولیک عبارتند از :
پکینگ ، سیلندر ، شفت ،ریچر ولو